Svi proizvodi

Jak imunitet

Zdravo srce

Digestivni trakt

Lepota i zdravlje

Stres i nesanica

Kosti i zglobovi

Dijabetes

Mršavljenje

Štitna žlezda

Lojaliti program

Postanite deo našeg Lojaliti programa i uživajte u brojnim pogodnostima!

Akcije i popusti važe samo za članove Lojaliti programa. Registrujte se na vreme.

Prijavite se

Proizvodi

Promocije

Kvalitet

Blog

O nama

Lojaliti program

Kontakt

Lojaliti program

Postanite deo našeg Lojaliti programa i uživajte u brojnim pogodnostima!

Akcije i popusti važe samo za članove Lojaliti programa. Registrujte se na vreme.

Prijavite se

 

Počeci kompanije

Preduzeće Elephant Co. je osnovano 08.08.1988. godine i danas je među vodećim preduzećima u oblasti uslužne farmaceutske proizvodnje, snabdevanja srpske farmaceutske industrije želatinskim kapsulama i ambalažnim staklom. Naša kompanija je u partnerskim i poslovnim odnosima sa velikim brojem kompanija širom planete.
Elephant Co. je sistemski uobličio poslovanje uvođenjem standarda ISO 9001:2015 sa HACCP sistemom koji su integrisali upravljanje kvalitetom i kontrolom kritičnih tačaka u svim proizvodnim procesima, kao i GMP koji je usaglasio sistem sa zahtevima Dobre Proizvođačke Prakse.

 

 

 

 

Naš razvitak

Od 2002. godine Elephant Co. je ustanovio sopstveni proizvodni pogon u Beogradu u kojem proizvodi dijetetske suplemente Strong Nature® kao svoj osnovni brend, a uslužnu proizvodnju vršimo za više od 30 kompanija iz Srbije i regiona. Elephant Co. pruža kompletnu uslugu svojim partnerima, koja uključuje razvoj proizvoda od njegovog osmišljavanja do dizajna finalnog pakovanja. Sertifikaciju naše kompanije izvršile su cenjene sertifikacione kuće TÜV SÜD Management Service GmbH i QCERT CESNA.

 

 

 

 

Elephant danas

Preduzeće Elephant Co. je osnovano 08.08.1988. godine i danas je među vodećim preduzećima u oblasti uslužne farmaceutske proizvodnje, snabdevanja srpske farmaceutske industrije želatinskim kapsulama i ambalažnim staklom. Naša kompanija je u partnerskim i poslovnim odnosima sa velikim brojem kompanija širom planete. Elephant Co. je sistemski uobličio poslovanje uvođenjem standarda ISO 9001:2015 sa HACCP sistemom koji su integrisali upravljanje kvalitetom i kontrolom kritičnih tačaka u svim proizvodnim procesima, kao i GMP koji je usaglasio sistem sa zahtevima Dobre Proizvođačke Prakse.

 

 

 

 

Misija i vizija

Uz svakodnevno unapređenje proizvodnih pogona i kontinuiran rad na kvalitetu samih proizvoda, Strong Nature® kompanija nastoji da kroz agilan pristup i odgovorno poslovanje učini dostupnim i kvalitetnim najdragoceniju stavku u životu svakog pojedinca- zdravlje. Vrhunskom organizacionom metodologijom rada i iznalaženjem novih ideja, imamo misiju da učinimo zdravijom čitavu naciju, jer dobrobit za opšte zdravlje je jedini fokus koji nam, od začetaka poslovanja, daje motivaciju da napredujemo. Strong Nature®kompanija ima viziju razvitka koji se ogleda u rastućem poslovnom trendu od početka zasnivanja. Nastojimo da, primenom tehnoloških inovacija, negovanjem inspirativnog i podsticajnog radnog okruženja koje će iznedriti nove ideje, konstantnim unapređenjem kvaliteta proizvoda po najsavremenijim svetskim standardima proizvodnje, utvrdimo lidersku poziciju uz otvorene mogućnosti ka još većem broju perspektivnih tržišnih prostora. 

 

Naše poslovanje ima za cilj vaše dobro zdravlje. Upravo zato je STRONG NATURE® SNAŽNO IME, ZA ZDRAVU I SNAŽNU PORODICU!

 

U ovom trenutku STRONG NATURE® ima preko 100 registrovanih proizvoda na eksportnim tržištima.

Strana tržišta