Svi proizvodi

Jak imunitet

Zdravo srce

Digestivni trakt

Lepota i zdravlje

Stres i nesanica

Kosti i zglobovi

Dijabetes

Mršavljenje

Štitna žlezda

Lojaliti program

Postanite deo našeg Lojaliti programa i uživajte u brojnim pogodnostima!

Akcije i popusti važe samo za članove Lojaliti programa. Registrujte se na vreme.

Prijavite se

Proizvodi

Promocije

Kvalitet

Blog

O nama

Lojaliti program

Kontakt

Lojaliti program

Postanite deo našeg Lojaliti programa i uživajte u brojnim pogodnostima!

Akcije i popusti važe samo za članove Lojaliti programa. Registrujte se na vreme.

Prijavite se

Uslovi korišćenja web shop-a

Poštovani,

Molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem web shop-u, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti.

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.
 

Korišćenje sajta

Dobrodošli na web shop Strong-nature.com. Strong Nature Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja ovog web shop-a koje je podložno dole navedenim Uslovima korišćenja.

Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge Strong-nature.com.

Korišćenjem bilo kog dela web shop-a, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog web shop-a isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Nedozvoljeno korišćenje web-shop-a smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.
 

Opšti uslovi

Prilikom registracije, posetilac web shop-a Strong-nature.com ostavlja svoje identifikacione podatke, a zatim se prijavljuje sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Nakon registracije, posetilac postaje korisnik i stiče pravo na kupovinu.


Opšti uslovi poslovanja podrazumevaju delovanje web shop-a Strong-nature.com, prava korisnika i poslovni odnos između trgovca i potrošača a sve u cilju obostranog zadovoljstva.


Svi proizvodi prikazani na web shop-u su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe i status porudžbine možete proveriti svakog radnog dana (ponedeljak-petak) od 07-15h, ili pozivom na broj telefona 011/3317-025, 3317-225.


Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.


Nakon prijema porudžbine kupac će telefonskim putem ili mejlom biti obavešten ukoliko rok isporuke prelazi očekivani rok isporuke.


U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca.


Dostava proizvoda i troškovi dostave proizvoda se odnose na teritoriju Republike Srbije.

 

Rok isporuke

Nakon poručivanja, putem mail-a bićete obavešteni da je porudžbina uspešno primljena. Kompanija koja vrši dostavu robe za firmu Elephant pharma d.o.o. je City express kurirska služba. Kuriri pošiljke donose na adresu radnim danima (ponedeljak – petak) u periodu od 08h do 17h. Rok za dostavu može da varira između 2-6 radnih dana. Ukoliko niste na adresi kurir City express-a će Vas pozvati na broj telefona koji ste ostavili kako biste ugovorili novi termin preuzimanja pošiljke. Ukoliko i tada ne budete na adresi, pošiljka se vraća.
 

Cena isporuke

Za porudžbine iznad 1.800,00 din. maloprodajne vrednosti ne postoje troškovi dostave. Ukoliko je maloprodajna vrednost niža od 1.800,00 din, troškovi isporuke iznose 280,00 din.
 

Način plaćanja

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu naših proizvoda putem sajta, pružamo Vam mogućnost plaćanja na dva načina:

Pouzećem – možete platiti gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke
Platnim karticama Visa, MasterCard, Maestro.

 

Plaćanje karticama

  1. Kompletni proces naplate i sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje firma Chip Card ad Beograd. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
  2. Ukoliko posedujete Visa, MasterCard, Maestro platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, izaberite ovaj način plaćanja.
  3. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na sajt Chip Card ad Beograd. Na ovom sajtu vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćate.
  4. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja. Poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.
  5. Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo Chip Card-u kao instituciji elektronskog novca.
  6. Chip Card omogućava Card on file (CoF) funkcionalnost koja predstavlja čuvanje podataka o kartici u sigurnom PCI DSS okruženju, putem posebne tehnologije-tokenizacije. Chip Card je sertifikovan za Payment Card Industry Data Security Standards – PCI DSS set standarda koji se odnose na bezbednost informacija sa kartica, uveden od strane Kartičarskih organizacija;
  7. PCI DSS Level 1 sertifikat, se izdaje kompanijama za obradu 6 milona i više transkacija godišnje. Korišćenjem MerchantSafe Unipay-a, bićete u skaldu sa PCI DSS standardima bez dodatnih troškova”.
  8. Visok stepen sigurnosti je obezbeđen korišćenjem 3D secure autentikacije korisnika, koja je koristi SSL (Secure socket layer) zadužen za enkripciju, MSPI (Merchant server plug-in) i ACS-u (Access control server) zadužene za prenos i zaštitu informacija tokom autentikacije.”


Svi uneti podaci sa platne kartice, se kao poverljive informacije prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom najsavremenijih bezbedonosnih/kriptografskih tehnologije (SSL I PKI). Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, jer se kompletan proces naplate obavlja na bezbedonosnim stranicama koje obezbedjuje procesorska kuća/platna institucija ChipCard. Podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu ni u jednom trenutku ”.
 

Pravo na odustajanje

U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, (Sl.gl.RS br.62/2014) obaveštavamo Vas o sledećem:

Obrazac Izjave o odustanku od ugovora se dostavlja na e-mail adresu: office@elephant.co.rs ili na adresu firme: Elephant pharma d.o.o., Pančevački put 42, Beograd.

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija Izjavom o odustanku od ugovora ukoliko je poslata prodavcu u roku od 14 dana od dana kada je roba dospela u državinu potrošača, odnosno trećeg lica koje je odredio potrošač, a koje nije prevoznik.


Odustajanjem od ugovora oslobađate se svih obaveza, osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora.


Proizvodi moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži, mora biti priložen originalni račun i obrazac – Izjava o odustanku od ugovora.


Potrošač može u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu ili ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija da bez navođenja razloga odustane od ugovora.


Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu.


Ako potrošač ostvari pravo na odustanak od ugovora, smatra se da ugovor nije ni zaključen i nastaju obaveze propisane čl.34 i 35 ovog zakona.


Kod ugovora o prodaji robe koji se zaključuje preko web shopa, trgovac je dužan da vrati potrošaču sredstva koja je platio po osnovu ugovora kada primi ili preuzme robu koju je po osnovu ugovora isporučio potrošaču, odnosno kada primi dokaz da je potrošač robu poslao prodavcu, bez obzira koju od tih radnji je potrošač prvo preduzeo.


Potrošač je dužan da vrati robu trgovcu, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac- izjavu o odustanku od ugovra.


Obrazac Izjave o odustanku od ugovora možete preuzeti na sledećem linku.

 

PRAVILNIK O REKLAMACIJAMA

Kupac ima pravo na podnošenje prigovora u skladu odredbama Pravilnika o postupku i načinu rešavanja reklamacija kupaca na robu. Svoj zahtev za reklamaciju na proizvode kupljene na Strong Nature web shop-u kupac može podneti Elephant pharmi upućivanjem e-mail-a, na adresu office@elephant.co.rs.

Kompletna procedura prijave i rešavanja reklamacija Kupaca data je na sledećem linku.

Reklamacioni list dat je na sledećem linku.
 

Privatnost podataka

Strong Nature web shop štiti Vašu privatnost i koristi tehnologije koje Vam omogućavaju najbolji i siguran način korišćenja interneta. Ova izjava se odnosi na web sajt www.strong-nature.com i načinom prikupljanja podataka i njihovim korišćenjem.

Politiku privatnosti možete pogledati na sledećem linku.
 

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani. Elephant pharma se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.