Svi proizvodi

Jak imunitet

Zdravo srce

Digestivni trakt

Lepota i zdravlje

Stres i nesanica

Kosti i zglobovi

Dijabetes

Mršavljenje

Štitna žlezda

Lojaliti program

Postanite deo našeg Lojaliti programa i uživajte u brojnim pogodnostima!

Akcije i popusti važe samo za članove Lojaliti programa. Registrujte se na vreme.

Prijavite se

Proizvodi

Promocije

Kvalitet

Blog

O nama

Lojaliti program

Kontakt

Lojaliti program

Postanite deo našeg Lojaliti programa i uživajte u brojnim pogodnostima!

Akcije i popusti važe samo za članove Lojaliti programa. Registrujte se na vreme.

Prijavite se

  Preparati za mršavljenje

  Imate višak kilograma koji bezuspešno pokušavate da skinete? Nema šta niste probali, ali jednostavno ne ide... Vežbate, zdravo se hranite, ali pomak je minimalan? Dobro poznata priča, i zaista nekad baš sve to zna da ide sporo. Znamo i da biste probali razne preparate, ali vas možda to plaši. Razumemo vas. Međutim, nama može da se veruje jer su naši preparati za mršavljenje ono najčistije, direktno iz prirode

   

   

  Gojaznost - simptomi i posledice

  Gojaznost je definitivno postala bolest modernog doba i sa njom se sve više ljudi bori. Definiše se kao hronična metabolička bolest definisana indeksom telesne mase – BMI.

   

  Uzroci gojaznosti mogu biti različiti – genetska predispozicija, stres, anksioznost, nedovoljna fizička aktivnost i manjak sna, neuravnotežena i nezdrava ishrana i sl. Ne treba se zavaravati, gojaznost zaista jeste bolest, ali na svu sreću ona je izlečiva i zato bi je trebalo početi lečiti čim uočimo barem neki od sledećih simptoma:

  • telo vam se izmenilo
  • osećate nezadovoljstvo zbog izgleda
  • brzo se zamarate
  • bole vas zglobovi pri kretanju
  • počinjete sve manje da se krećete

   

  Dakle, ona dolazi postepeno i podmuklo vam nabacuje kilogram po kilogram što može u jednom trenutku dovesti do razvoja mnogih bolesti. Obratite pažnju na posledice usled prekomerne težine:

   

  • usled gojaznosti povećan je rizik za zapaljenje žučne kese (što posebno pogađa gojazne sredovečne žene)
  • raste rizik od kardiovaskularnih oboljenja kao što je ateroskleroza, povišen krvni pritisak, infarkta srca i mozga
  • povećan je rizik od dijabetesa tipa 2
  • visok holesterol
  • osteoartritis
  • masna jetra
  • giht
  • oboljenje bubrega
  • apneja u snu
  • gojaznost najavljuje probleme u trudnoći
  • povećava se rizik od nastanka malignih oboljenja

   

  Kako zaustaviti gojaznost?

  Ovo su najčešći koraci za zaustavljanje gojaznosti i prevenciju:

  1. korigujte ishranu - ali ne budite radikalni odmah i posavetujte se sa lekarom, a onda i nutricionistom
  2. budite fizički aktivni – neka isprava to bude blaga fizička aktivnost poput šetnje, vožnje bicikla ili plivanja
  3. neka vam deo svakodnevne rutine budu prirodni suplementi za mršavljenje

   

   

  Zaustavite gojaznost prirodnim suplementima za mršavljenje

  Suplementi za mršavljenje su proizvodi namenjeni podršci pri procesu gubljenja kilograma. U svom sastavu najčešće sadrže dodatke kofeina, limunske kiseline, l-karnitina, biljne ekstrakte i biljna vlakna jer svaka od ovih supstanci ubrzava proces topljenja masnih naslaga i daje podršku organizmu kako bi na zdrav način smanjio telesnu težinu.

   

  Preparati za mršavljenje sa prirodnim dodacima kofeina i glukomanana, dokazano utiču na smanjenje telesne težine, smanjenje apetita i ubrzanje metabolizma masti a pritom daju podršku imunom sistemu kako bi se održao optimalan balans organizma u procesu mršavljenja.

   

   

  Proizvodi za mršavljenje

  Čuli ste raznorazna iskustva kada su u pitanju suplementi za mršavljenje. Strong Nature priča je drugačija i razlikuje se. Mi vam ne nudimo brzo i po vas škodljivo rešenje. Naprotiv, mi vam nudimo zdrav, prihvatljiv i kvalitetan način za gubljenje suvišnih kilograma. Nema čarobnog štapića za ekstremno skidanje kilograma, nema neverovatne transformacije, dakle idete svojim tempom, ali brže uočavate rezultate svog rada i imate motivaciju da nastavite dalje. Naši provereni preparati za mršavljenje deluju na zdrav i prirodan način. Upoznajte ih:

   

  Strong Nature Zelena kafa kapsule za mršavljenje

  U pitanju je proizvod biljnog porekla i u potpunosti namenjen specijalnoj ishrani osoba koje se bore sa prekomernom težinom. Aktivne komponente ovog proizvoda potpomažu smanjenje telesne težine i povoljno utiču na ubrzanje metabolizma masti.

   

  Osim što je namenjen osobama koje žele da skinu višak, namenjen je i onima koji žele održanje trenutne telesne težine. Uzima se samo jedna kapsula dnevno sa dosta tečnosti, 20 minuta pre obroka.

   

  Strong Nature Appetite & weight control Glukomanan formula

  Ove kapsule predstavljaju dodatak ishrani na bazi glukomanana koji doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi. Preporučuje se svima onima koji žele da izgube kilograme, kao i onima koji su gojenju skloni, te preventivno održavaju normalnu telesnu težinu.

   

  Osim smanjenja telesne težine, ovaj proizvod rešava probleme sa konstipacijom, utiče na smanjenje ukupnog i lošeg holesterola i smanjuje i usporava apsorpciju glukoze (šećera). Najvažniji segment delovanja ovog proizvoda je osećaj sitosti koji stvara zahvaljujući vlaknima glukomanana. Ova vlakna koja čine 95% proizvoda pri kontaktu sa vodom bubre i formiraju gelastu strukturu pri čemu im se zapremina povećava do čak 200 puta.

   

  Zahvaljujući tome, apetit se značajno smanjuje i stvara se osećaj sitosti, što je veoma važno posebno u prvih mesec dana kada pri slabljenju osećamo glad intenzivnije nego ikada.

   

   

  Najbolji preparati za mršavljenje u Srbiji

  Strong Nature preparati za mršavljenje najefikasniji su iz više razloga, a u prvom redu jer je u pitanju čista priroda. Naši proizvodi proizvedeni su po najvišim svetskim standardima u strogo kontrolisanim uslovima.

   

  Biramo isključivo sirovine ispitanih proizvođača kako bismo u našim proizvodnim procesima spojili maksimalno zdrave i efikasne komponente koje će vam obezbediti mršavljenje na zdrav način. Sastav naših proizvoda za mršavljenje čine sirovine biljnog porekla jer iz prirode uzimamo najbolje za zdravlje vas i vaše porodice.

   

  Stoga, ako kuburite sa viškom ili, pak, želite da održite trenutnu telesnu težinu, posetite naš sajt, poručite i mršavite na zdrav i prirodan način.

  Višak kilograma - bolest današnjice

  Gojaznost je prekomerno nakupljanje masti u organizmu i povećanje telesne mase. Višak kilograma jedan je od najvećih izazova sa kojim se suočava današnji razvijeni svet. Hronična bolest gojaznosti ogleda se u prekoračenju indeksa telesne mase, pokazatelja uhranjenosti pojedinca.

   

  Zdravstveni problemi usled gojaznosti

  Posledice viška kilograma su mnogobrojne. Od kardiovaskularnih tegoba koje mogu imati veoma opasne posledice, preko problema koštano-zglobnog i mišićnog sistema, pa sve do psihičkih problema, nesigurnosti i anksioznih raspoloženja.

   

  Kako do idealne forme?

  Na regulaciju telesne mase direktno utiče fizička aktivnost, uravnotežena ishrana i redovan san. Upotreba adekvatne suplementacije takođe u velikoj meri pomaže u održavanju umerene telesne mase od koje zavisi zdravlje čitavog organizma.

   

  -25%

  Magnezijum bisglicinat + D3 2000 GRATIS

  60 tableta + 30 softgel kapsula

  2.345,00 RSD 1.780,00 RSD

  Zašto baš ova dva proizvoda?

  Hranljive materije deluju na koordinisan način u telu. Magnezijum i Vitamin D su dva esencijalna hranljiva sastojka koja su neophodna za fiziološke funkcije različitih organa. Magnezijum pomaže u aktivaciji vitamina D. Svi enzimi koji metabolišu vitamin D zahtevaju magnezijum. Zbog toga je neophodno obezbediti preporučene doze magnezijuma, kako bi se dobile optimalne koristi od vitamina D.

   

  -15%

  Zelena kafa kapsule

  20 kapsula / 400 mg

  795,00 RSD 675,75 RSD

  Strong Nature® Zelena kafa je proizvod biljnog porekla specijalno dizajniran za potrebe ishrane osoba sa povećanom telesnom masom. Bogat je aktivnim komponentama koje doprinose smanjenju telesne mase i namenjen osobama koje su na režimu mršavljenja.

  • Doprinosi smanjenju telesne težine
  • Povoljno utiče na ubrzanje metabolizma masti
  -15%

  Appetite & weight control - Glukomanan formula

  90 kapsula / 625 mg

  1.010,00 RSD 858,50 RSD

  Strong Nature® Appetite & weight control, Glukomanan formula, 90 kapsula, je dodatak ishrani na bazi glukomanana.

  • Glukomanan uz energetski restriktivnu dijetu doprinosi gubitku telesne težine
  • Glukomanan doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi

   

  Hrom+Selen MAX

  60 kapsula / 200 µg + 100 µg

  760,00 RSD

  Strong Nature® Hrom+Selen MAX je dodatak ishrani precizno definisane formulacije kako bi iskoristljivost hroma i selena bila maksimalna, bez štetnih posledica po organizam. Upotreba preparata doprinosi:

  • povećanju efikasnosti insulina kod dijabetesa i insulinske rezistencije
  • regulaciji normalnog nivoa šećera u krvi
  • jačanju imunološkog sistema
  • zaštiti organizma od oksidativnog stresa
  • normalnom funkcionisanju štitne žlezde
  • povećanju plodnosti kod oba pola
  • smanjenju rizika od nastanka i razvoja policističnih jajnika
  • smanjenju i otklanjanju simptoma PCOS (sindroma policističnih jajnika)

   

  Prikazano 4 od 4