Svi proizvodi

Jak imunitet

Zdravo srce

Digestivni trakt

Lepota i zdravlje

Stres i nesanica

Kosti i zglobovi

Dijabetes

Mršavljenje

Štitna žlezda

Lojaliti program

Postanite deo našeg Lojaliti programa i uživajte u brojnim pogodnostima!

Akcije i popusti važe samo za članove Lojaliti programa. Registrujte se na vreme.

Prijavite se

Proizvodi

Promocije

Kvalitet

Blog

O nama

Lojaliti program

Kontakt

Lojaliti program

Postanite deo našeg Lojaliti programa i uživajte u brojnim pogodnostima!

Akcije i popusti važe samo za članove Lojaliti programa. Registrujte se na vreme.

Prijavite se

  Suplementi za bolji rad srca

  Naše srce neumorno radi i od njegovog zdravlja i dobrog funcionisanja celokupnog kardiovaskularnog sistema zavisi metabolizam hormona, protoka kiseonika i hranljivih materija do svih ćelija u našem telu.


  Zato je od izuzetnog značaja da jačamo srce i pomognemo mu da podnese sve napore i našem telu obezbedi sve što mu je potrebno. Suplementi za srce su ključni dodatak ishrani koji pomaže u očuvanju zdravlja srca i kardiovaskularnog sistema.

   

   

  Kako deluju vitamini za srce i krvne sudove?

  Vitamini za srce i krvne sudove sadrže optimalnu koncentraciju konezima q10, vitamina B1 i acetil L karnitina koji učestvuju regeneraciji ćelija i daju našem srcu sve hranljive materije koje su mu potrebne za pravilan rad.


  Aktivne supstance iz suplemenata za srce deluju na regulaciju krvnog pritiska, smanjuju nivo holesterola i sprečavaju oksidativni stres koji dovodi do oštećenja srčanog mišića.

   

  • Koenzim Q10 30mg

  Koenzim q10 je prirodna supstanca koja ima ključnu ulogu u proizvodnji energije u našim ćelijama. Ovaj suplement štiti od oksidativnih oštećenja, značajno povećava nivo energije u organizmu, usporava proces starenja i utiče na zdrav izgled kože.

   

  • Strong Koenzim Q10 100mg

  Strong Nature Koenzim q10 100 mg podrazumeva dva pakovanja u kojima dobijate zalihe za dva meseca po izuzetno povoljnoj ceni. Kapsule koenzima q10 u preporučuju se kod bolesti krvih sudova i srca, za slabost srčanog mišića, kod aritmije, angine pektoris, infarkta miokarda i hipertenzije.


  Dodatak ishrani konzumirajte jedanput dnevno uz obrok kako biste obezbedili dobro zdravlje srca i krvnih sudova.

   

  • Strong Nature Koenzim Q10 200 mg + Vitamin B1

  Vitamin B1 je od izuzetnog značaja za regulaciju dijabetesa, kod osoba sa povišenim krvnim pritiskom ali i u stanjima stresa. U kombinaciji sa koenzimom q10, ovaj vitamin pravi idealnu sinergiju i daje izuzetnu efikasnost u terapiji srčanih oboljenja.


  Kako produkcija vitamina b1 opada kako starimo, tako ovaj proizvod nalazi primenu kod starijih osoba, ali i kod mlađih koji su izloženi stresu ili pate od povišenog krvnog pritiska.


  Preporučuje se osobama koje su na terapiji statinima.

   

  • Strong Nature Koenzim Q10 + Acetil L karnitin

  Acetil L karnitin je derivat aminokiselina koje utiču na metabolizam masti u našem telu. Korišćenje masti kao energije je od velikog značaja za pravilan rad srčanih i skeletnih mišića.


  Acetil L karnitin u kombinaciji sa koenzimom q10 utiče na smanjenje triglicerida i povećanje dobrog holesterola u krvi.


  Preporučuje se kao prevencija od Alchajmerove bolesti, za senilnost i zaboravnost, kod stanja stresa, pušačima i starijim osobama, kao i svima onima koji žele efikasan preparat za zdravlje srca, mentalno zdravlje i zdrav izgled kože u jednom.

   

   

  Kako  je najbolje koristiti suplemente za jačanje srca?

  Kao i većinu suplemenata, preporuka je da se dodatak ishrani na bazi koenzima q10 uzima jednom, do dva puta dnevno uz obrok, u zavisnosti od jačine, tj. sadržaja aktivne supstance i preporučene dnevne doze.


  Za maksimalnu iskorišćenost suplemenata i kapsula za očuvanje srca i krvnih sudova, pratite uputstva na pakovanju i konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom. Pre primene, pažljivo pročitajte uputstva istaknuta na deklaraciji proizvoda koja vam mogu dati precizne informacije kome se proizvod preporučuje, ima li uticaj na aktivnu terapiju i koji su faktori rizika pri upotrebi.

   

  Budite slobodni da kontaktirate proizvođača ili kompaniju kako biste dobili sve informacije o merama opreza.

   

   

  Šta sadrže dodaci ishrani za zdravlje srca i krvnih sudova?

  Dodaci ishrani za srce sadrže sastojke koji doprinose zdravlju celokupnog kardiovaskularnog sistema. U pitanju su aminokiseline, omega masti, antioksidansi, minerali i vitamini koji u jednoj kapsuli sadrže preporučene dnevne doze hranljivih sastojaka za zdravo srce i prevenciju bolesti srca i krvnih sudova.

   

  Za navedene sastojke postoji niz naučnih studija koje klinički dokazuju njihovu efikasnost i benefite po zdravlje.


  Strong Nature® preparati za zdravlje srca su proizvedeni u skladu sa standardima GMP, ISO I HACCP, sadrže visokokvalitetne sastojke koji su prošli potrebne kontrole zdravstvene ispravnosti, nakon čega su odobreni od strane Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.


  Strong Nature® Q10 200 mg + B1 poseduje tvrdnje odobrene od Evropske Agencije za bezbednost hrane. EFSA (European Food Safety Authority) je objavila naučna mišljenja koja potvrđuju zdravstvene izjave u vezi sa tiaminom i njegovim doprinosom normalnoj srčanoj funkciji, normalnoj funkciji nervnog sistema i normalnom energetskom metabolizmu EFSA Journal No 2009;7(9):1222.

   

  Pored ovoga, tu je i Uredba komisije EU (Commission Regulation EU) br. 432/2012 od 16.05.2012.

  Ove pažljivo birane i efiksane supstance direktno smanjuju rizik od arteroskleroze, srčanog udara, učestvuju u smanjenju i regulaciji krvnog pritiska, pomažu kod sindroma hroničnog umora, daju potrebnu energiju kako sportistima, tako i manje aktivnim osobama.

  Uloga kardiovaskularnog sistema

  Uloga kardiovaskularnog sistema je razmena materija u ljudskom organizmu. Ovaj sistem organa omogućava protok kiseonika, hormona, hranljivih materija i drugih neophodnih supstanci za zdravlje čoveka.

   

  Simptomi bolesti srca

  Simptomi koji ukazuju na poremećen rad kardiovaskularnog sistema su: bolovi i pritisak u grudima, otežano disanje, umor i malaksalost, otežano kretanje, bol u vratu ili vilici, oticanje nogu, ubrzan puls i nepravilan rad srca.

   

  Kako do jačeg srca?

  Za prevenciju i pomoć pri lečenju srčanih problema, preporučuju se proizvodi na bazi Koenzima Q10 i ulja žutog noćurka. Koenzim Q10 je od izuzetnog značaja za obnavljanje ćelija našeg organizma i duže od pola veka koristi se kao efikasna terapija kod kardiovaskularnih oboljenja.

   

  Koenzim Q10, 30 mg - Paket 1+1 gratis

  30 + 30 kapsula / 30 mg

  970,00 RSD

  Strong Nature® Koenzim Q10 30 mg je dodatak ishrani koji se posebno preporučuje za održavanja vitalnosti i zdravlje srca i krvnih sudova.

  • Štiti organizam od oksidativnih oštećenja
  • Povećava nivo energije u organizmu
  • Doprinosi usporavanju procesa starenja i boljem izgledu i zdravlju kože

  Strong Koenzim Q10, 100 mg - Paket 1+1 gratis

  30 + 30 kapsula / 100 mg

  1.880,00 RSD

  Strong Nature® Strong Koenzim Q10 100 mg je dodatak ishrani koji se posebno preporučuje za održavanja vitalnosti i zdravlje srca i krvnih sudova.

  • Štiti organizam od oksidativnih oštećenja
  • Povećava nivo energije u organizmu
  • Doprinosi usporavanju procesa starenja i boljem izgledu i zdravlju kože

  Koenzim Q10 200 mg + Vitamin B1

  30 kapsula / 200 mg + 10 mg

  1.605,00 RSD

  Strong Nature® Koenzim Q10 200 mg + Vitamin B1, 30 kapsule, je dodatak ishrani namenjen

  • Očuvanju zdravlja srca
  • Osobama koje su na terapiji statinima
  • Osobama sa povišenim krvnim pritiskom
  • U stanjima stresa

  Koenzim Q10+Acetil-L-karnitin

  30 kapsula / 50 mg + 500 mg

  890,00 RSD

  Strong Nature® Koenzim Q10+Alecti-L-karnitin je dodatak ishrani koji je namenjen očuvanju zdravlja srca i krvnih sudova na bazi acetil-L-karnitina i koenzima Q10.

  Preporučuje se:

  • Kod problema sa pamćenjem i senilnošću
  • Za pravilan rad srca i krvnih sudova
  • Kao pomoć u terapiji Alchajmerove bolesti
  • Starijim osobama, sportistima, pušačima
  • Ustanjima stresa i povećanih fizičkih i psihičkih napora
  • Za povećanje elastičnosti i usporavanje starenja kože

  Prikazano 4 od 4