Proizvodi

Promocije

Kvalitet

Blog

O nama

Lojaliti program

Kontakt

Lojaliti program

Postanite deo našeg Lojaliti programa i uživajte u brojnim pogodnostima!

Akcije i popusti važe samo za članove Lojaliti programa. Registrujte se na vreme.

Prijavite se

  Lepota je odraz zdravlja

  Suplementi za žene

  Pravilno dozirana suplementacija važna je za sve, ali odabir pravih vitamina kod ženske populacije zahteva posebnu pažnju jer postoji mnogo procesa u ženskom organizmu čije je pravilno fukcionisanje upravo uslovljeno unosom ovih vitamina. Drage dame, brinite o svom zdravlju i lepoti, a mi vam predstavljamo načine na koje možete ublažiti simptome izazvane PMS-om ili menopauzom, kao i koji suplementi su obavezni kada je nega i lepota u pitanju.


  Kako vam mogu pomoći Strong Nature suplementi za žene?

  Suplementi jesu zdravi, ali važno je i koje ste odabrali. Često čujemo kako su zaista kvalitetni suplementi veoma skupi, no nemojte da se zavaravate, to je samo stigma. Neki od najkvalitetnijih suplemenata zaista su dostupni garantujući ujedno izvrstan kvalitet, poput Strong Nature suplementacije koja nam dolazi direktno iz prirode i daje pravi štimung kada se zdravo i izbalansirano hranite.

   

  Evo gde vam naša suplementacija zaista može pomoći:

  • Suplementi za kožu, kosu i nokte - osim kozmetičkih tretmana i zdrave ishrane, suplementi imaju veliku ulogu kad je u pitanju lepota i nega. Kosa manje opada, koža je hidrirana, a nokti, koji su inače skloni pucanju i krzanju, postaju jači. Upravo su koža, kosa i nokti najbolje ogledalo našeg zdravlja i često nam oni prvi ukazuju na određene promene koje se dešavaju u našem organizmu.
  • Suplementi za menopauzu - su i te kako obavezni, pa ako prolazite kroz perimenopauzu ili menopauzu, oni bi morali biti uključeni u vašu rutinu. Ako osećate umor, preplavljuju vas depresivna osećanja, imate problema sa spavanjem, valunge (talasi vrućine) i slično, od izuzetne je važnosti da sebi pomognete jer ishod je zaista pozitivan. Iako je ovo stanje sasvim prirodno, kod većine žena može delovati destruktivno na pojedine aspekte života. Zato obavezno posegnite za kvalitetnom suplementacijom i dajte sebi šansu da se osećate bolje.
  • Regulisanje PMS-a-ako ne možete da obuzdate simptome PMS-a i ako vas oni svakog meseca potpuno poremete, počnite da ih pratite i beležite kako biste izabrali adekvatnu suplementaciju. Ukoliko vas muče bolovi u donjem delu stomaka, primećujete nagle promene raspoloženja ili se osećate umorno i bezvoljno, prirodni aktivni sastojci pažljivo birani u Strong Nature suplementima, doneće vam olakšanje i sasvim lagodan period PMS-a.

   

  Kako prilagoditi vašem telu unos suplemenata za žene?

  Svi smo mi različiti i jedinstveni, te drugačije i reagujemo. Tuđa idealna mera nije i vaša i zato je izuzetno važno da se konsultujete sa vašim lekarom koji će vam preporučiti idealne doze koje odgovaraju vašoj konstituciji i stanju u kojem se nalazi vaš organizam.
  U našoj ponudi nalazi se suplementacija koja se oslanja na prirodne sastojke koji se vekovima koriste za ublažavanje ženskih tegoba i problema. Odabrali smo samo one proizvode koje je priroda ponudila, poput žutog noćurka i najboljegobika magnezijuma, kako bismo unapredili žensko zdravlje i održali balans u ženskom hormonalnom sistemu.


  Pratite uputstva na deklaraciji samog proizvoda i za sebe odaberite suplementaciju za otklanjanje tegoba i unapređenje zdravlja i lepote.


  Koje benefite suplementi mogu doneti ženama?

  • Smanjenje stresa i anksioznosti
  • Poboljšanje zdravlja kardiovaskularnog sistema
  • Povećanje kognitivnih funkcija, uopšteno zdravlja mozga
  • Viši nivo energije
  • Jačanje noktiju i kose
  • Zdravlje kože
  • Podrška zglobovima i kostima
  • Zdravo i sporije starenje
  • Zaštita od štetnih UV zraka
  • Zdravu kožu i bronzani ten tokom leta
  • Smanjenje bolova i grčeva u mišićima
  • Ublažavanje simptoma PMS-a i menopauze
  • Očuvanje hormonalnog balansa

  Lista se ovim ne završava jer benefiti su zaista brojni, no opet valja napomenuti da je pored unosa kvalitetne suplementacije nužno povesti računa i o zdravim životnim izborima, jer to je pravi put do zdravlja celokupnog organizma.


  Koliko se često preporučuje konzumiranje suplemenata u ishrani?

  Zdrava i izbalansirana ishrana i kvalitetni suplementi uvek idu ruku pod ruku. Niti hranom možete uneti sve što je vašem organizmu potrebno u dovoljnoj meri niti vam suplementacija može previše pomoći u slučaju da se hranite nezdravo ili neredovno. Dakle, suplemente možete konzumirati tokom čitave godine za zdravlje i preventivno delovanje na svoj organizam, ali i u stanjima kada organizam zahteva dodatnu podršku vitamina koje ne može nadoknaditi samo ishranom, poput PMS perioda, tokom perimenopauze i menopauze, usled planiranja trudnoće, tokom trudnoće i nakon porođaja kada je telu potrebna dodatna doza vitamina, posebno magnezijum bisglicinata.


  U kojim slučajevima žene ne smeju koristiti suplemente?

  Sve žene mogu i treba da koriste suplemente, kao i ostatak populacije. Ono na šta treba paziti jeste doziranje prema uputstvu, što smo već gore i naveli. Ukoliko bolujemo od hroničnih bolesti i pijemo određene lekove, neophodno je konsultovati lekara pre nego što počnemo sa korišćenjem suplemenata jer će nas on na osnovu stanja našeg organizma najbolje uputiti.
  Suplementi se ženama ne preporučuju u toku trudnoće i dojenja bez konsultacije sa lekarom. U Strong Nature ponudi posebno mesto zauzima Magnezijum bisglicinat koji se preporučuje i trudnicama zbog uticaja na pravilnu sintezu DNK i RNK.


  Regulišite svoje hormone uz Strong Nature dodatke ishrani

  U ponudi za žensko zdravlje na raspolaganju su vam:

  • Strong Nature Magnezijum bisglicinat - dodatak ishrani koji sadrži magnezijum koji je vezan za aminokiselinu glicin, što ga čini izuzetno bioraspoloživim. Dakle, ovaj superiorni oblik magnezijuma ima prednost u odnosu na magnezijum oksid ili magnezijum citrat. Ovaj suplement omogućava normalnu funkciju mišića, nervnog sistema i sintezu proteina, a doprinosi smanjenju umora i povećanju energije. Ima veliki uticaj na kognitivno zdarvlje i zdravlje kostiju i zuba.
  • Strong Nature ulje žutog noćurka – sa dodatkom vitamina E izuzetan je dijetetski proizvod koji doprinosi održavanju reproduktivnog zdravlja žena. Njegova upotreba preporučuje se za ublažavanje simptoma PMS-a i menopauze, regulisanje hormonskog disbalansa, zdraviji izgled kože i kose, a takođe doprinosi i očuvanju zdravlja kardiovaskularnog, imunog i centralnog nervnog sistema. Ulje žutog noćurka je vekovima poznat način lečenja simptoma PMS-a i menopauze, a naučna istraživanja dokazuju pozitivan uticaj na depresivna stanja i zadržavanje tečnosti u organizmu.
  • BetaTen protekt - čija je uloga u očuvanju zdravlja kože neprikosnovena. Ovaj suplement jača zdravlje kože kako bi bila spremna za dugotrajno izlaganje UV zracima, stoga se preporučuje u periodima pre letovanja, tokom i nakon sunčanja, kako bi koža bila hidrirana i zaštićena. BetaTen protekt sadrži ekstrakt cveta japanskog bagrema, optimalnu količinu beta-karotena i idealnu dozu ekstrakta paradajza koji sadrži likopen i štiti od razvijanja melanoma i razvoja ćelija raka kože. Selen, bakar i cink daju podršku zdravim noktima i kosi, a vitamin E usporava proces starenja i daje koži elastičnost i jedrinu.

  U našem asortimanu, specijalno za potrebe unapređenja zdavlja i lepote, pripremili smo vam proizvode čiji sastav je prirodnog porekla, visokog kvaliteta i iskoristljivosti, proizvedenu skladu sa najsavremenijim tehnološkim procesima. 

  Uticaj zdravlja na lepotu

  Zdravlje organizma direktno utiče na kvalitet kože, kose, noktiju i zuba. Za lep izgled neophodno da je svi organi u telu neometano vrše svoju funkciju. Nega zdravlja je vidljiva spolja a uticaj zdravlja na lepotu je nemerljiv.

   

  Nedostatak vitamina u organizmu

  Ishrana bogata vitaminima i mineralima osnovnu je preduslov za zdrav izgled i lepotu. Nedostatak vitamina C, E, A kao i minerala poput kalcijuma, cinka, selena, bakra odraziće se na kvalitet kože, kose, noktiju i zuba.

   

  Kako do lepšeg izgleda?

  Unos dovoljnih koncentracija vitaminsko-mineralnog kompleksa na bazi cinka, selena, vitamina A, C i D, ili magnezijuma, kalcijuma i vitamina D3, kao i jedinstvene formule vitamina C, doprinosi zdravlju i zaštiti kože od spoljnih uticaja i poboljšava kvalitet kose, noktiju i zuba.

   

  -15%

  BetaTen protekt

  30 kapsula

  870,00 RSD 739,50 RSD

  Strong Nature® BetaTen Protekt je dodatak ishrani jedinstvene formulacije.

   

  ZA ZDRAV BRONZANI TEN

  • Priprema kožu za sunčanje
  • Održava zdravlje kože kose i noktiju
  • Štiti od delovanja slobodnih radikala i štetnog uticaja UV zračenja, posebno tokom sunčanja
  • Pojačava pigmentaciju i proizvodnju melanina

  Paket Perimenopauza i Menopauza

  30 + 30 softgel kapsula + 30 kapsula + 90 tableta

  2.440,00 RSD

  PREDNOSTI PAKETA

  • Zdravstveni benefiti sinergijskog delovanja aktivnih sastojaka
  • Ušteda 580 RSD - Trajno niža cena
  • Besplatna isporuka na adresu

   

  Paket Perimenopauza i Menopauza je idealna kombinacija suplemenata koji svojim zajedničkim delovanjem pružaju sveobuhvatnu podršku ženama koje prolaze kroz menopauzu i perimenopauzu.

  Paket doprinosi olakšanju smanjujući neprijatne simptome, pruža podršku opštem zdravlju, čineći ovaj period života prijatnijim i lakšim.

   

  Strong Nature® Epobalans, Antiststres formula dan, Vitamin D3 i Melatonin 1 mg, uz redovnu upotrebu

  ZAJEDNO DOPRINOSE:

  • hormonalnom balansu i smanjenju simptoma kao što su: nadustost, nervoza, talasi vrućine (valunge)
  • smanjenju stresa, poboljšanju raspoloženja i povećanju energije
  • kvalitnenom i kontinuiaranom snu
  • opštem zdravlju i dobrom metabolizmu

  Paket Mršavljenje

  20 kapsula + 90 kapsula + 60 kapsula

  2.080,00 RSD

  PREDNOSTI PAKETA

  • Zdravstveni benefiti sinergijskog delovanja aktivnih sastojaka
  • Ušteda 485 RSD - Trajno niža cena
  • Besplatna isporuka na adresu

   

  Paket Mršaljenje je idealna kombinacija suplemenata koji su prirodna podrška na putu gubitka kilograma. Doprinose bržem, lakšem i efikasnijem mršavljenju i postizanju željenih ciljeva.

   

  Strong Nature® Zelena kafa kapsule, Apetit kontrol i Hrom+Selen MAX, uz redovnu upotrebu

  ZAJEDNO DOPRINOSE:

  • ubrzanju metabolizma i sagorevanja masti
  • kontroli apetita – (smanjuju prekomerno konzumiranje hrane i unosa kalorija)
  • regulacija nivoa šećera u krvi i smanjenju želje za slatkišima

  Ulje žutog noćurka sa vitaminom E

  30 kapsula / 500 mg + 10 mg

  590,00 RSD

  Strong Nature® Ulje žutog noćurka sa vitaminom E, 30 kapsula, je dodatak ishrani koji doprinosi poboljšanju zdravlja žene i održanju hormonalnog balansa.

  • Ublažavanje simptoma PMS-a i menopauze
  • Za zdravu kožu, kosu i nokte

  Ulje žutog noćurka sa vitaminom E - megapack

  100 kapsula / 500 mg + 10 mg

  1.310,00 RSD

  Strong Nature® Ulje žutog noćurka sa vitaminom E, 100 kapsula, je dodatak ishrani koji doprinosi poboljšanju zdravlja žene i održanju hormonalnog balansa.

  • Ublažavanje simptoma PMS-a i menopauze
  • Za zdravu kožu, kosu i nokte

  Epobalans +

  30 kapsula / 1000 mg

  885,00 RSD

  Strong Nature® Epobalans+ je dodatak ishrani sa uljem žutog noćurka i vitaminom E kreiran za potrebe održavanja zdravlja žene.

  • Doprinosi očuvanju hormonalnog balansa kod žena
  • Za ublažavanje simptoma PMS-a i menopauze
  • Za zdravu kožu, kosu i nokte

  Prikazano 6 od 6