Proizvodi

Promocije

Kvalitet

Blog

O nama

Lojaliti program

Kontakt

Lojaliti program

Postanite deo našeg Lojaliti programa i uživajte u brojnim pogodnostima!

Akcije i popusti važe samo za članove Lojaliti programa. Registrujte se na vreme.

Prijavite se

Vreme praznika je okrepljujuće za ceo organizam – evo i zašto!

Vreme praznika je okrepljujuće za ceo organizam – evo i zašto!

Period novogodišnjih i božićnih praznika sa sobom nosi posebnu magiju okupljanja, darivanja, ljubavi i druženja sa porodicom i prijateljima. Brzi tempo života često nam ne pruža mogućnost da dovoljno pažnje posvetimo onima koje volimo i zato vam predlažemo da što kvalitetnije iskoristite praznike i „napunite baterije“.Vratite se u detinjstvo uz zimske igrarije: U strahu da će se prehladiti, mnogi zimi izbegavaju izlaske iz kuće i radije decu odvode u igraonice. Igra na snegu veoma će obradovati vaše najmlađe, ali i pojačati njihov imunitet. Iskoristite praznike i provedite više vremena napolju – pomozite im da naprave sneška u dvorištu ili obližnjem parku, grudvajte se i sankajte.

 

Ukoliko snega nema, odlazak na klizanje je uvek odlična ideja! Immunorespond i Strong kids imuno pobrinuće se za imunitet cele porodice i produžiti vam boravak na snegu.

Organizujte čajanku: Januar zovu i mesecom čaja. Iskoristite priliku i pozovite na čajanku drage ljude sa kojima se dugo niste videli. Iznenadite ih neobičnim ukusima, posebnim šoljama i simpatičnim čajnim keksićima. U zavisnosti od vrste, čajevi imaju različita blagotvorna dejstva na organizam kao što su antioksiditivno (crni, zeleni), umirujuće i opuštajuće (kamilica, nana), za pročišćenje krvi (kopriva)…

Pokloni i pre i posle Nove godine: Nova godina i Božić su praznici darivanja i porodičnih okupljanja. A da li ste znali da darivanje i primanje poklona može biti od velike koristi za naš organizam jer se prilikom ovih aktivnosti oslobađa dopamin i oksitocin. I sitnica, pažljivo odabrana, može imati lep uticaj na onoga kome poklanjate, ali i na vas!

 

Naš predlog je da jedna od vaših novogodišnjih odluka bude i da u narednoj godini poklonite više pažnje sebi i najbližima. I mi volimo da poklanjamo te smo vam tokom celog decembra i januara spremili poklončiće za svaku kupovinu preko 2000 dinara.

Okušajte „hygge“ – skandinavsku umetnost življenja: Da li ste čuli za danski izraz „hygge“ koji je sada već globalno poznat? Radi se o skandinavskom pojmu sreće i blagostanja kroz ušuškanost, udobnost i toplinu življenja. Tokom praznika probajte da od svog doma napravite malu „hygge“ oazu koja će vam pružiti osećaj sreće, smirenosti i udobnosti.

 

Hygge je ušuškanost među ćebićima, sa šoljom tople čokolade ili kafe, ali i atmosfera tople dobrodošlice sa kojom dočekujete najvoljenije. Hygge je i veče sa najboljom prijateljicom uz filmski maraton i vunene čarape, kao i romantična večera sa dugogodišnjim partnerom uz najlepši escajg koji posedujete.

 

U jednostavnim trenucima uživanja, Skandinavci su pronašli svoju filozofiju života, pa nije ni čudo što su ih proglasili najsrećnijom nacijom na svetu. Ovih dana kreirajte svoj hygge ugođaj i zarazite srećom ljude oko sebe. Srećni praznici!