Svi proizvodi

Jak imunitet

Zdravo srce

Digestivni trakt

Lepota i zdravlje

Stres i nesanica

Kosti i zglobovi

Dijabetes

Mršavljenje

Štitna žlezda

Lojaliti program

Postanite deo našeg Lojaliti programa i uživajte u brojnim pogodnostima!

Akcije i popusti važe samo za članove Lojaliti programa. Registrujte se na vreme.

Prijavite se

Proizvodi

Promocije

Kvalitet

Blog

O nama

Lojaliti program

Kontakt

Lojaliti program

Postanite deo našeg Lojaliti programa i uživajte u brojnim pogodnostima!

Akcije i popusti važe samo za članove Lojaliti programa. Registrujte se na vreme.

Prijavite se

Kako da pokrenete produktivnost u izolaciji?

Kako da pokrenete produktivnost u izolaciji?

Izolacija se bliži kraju, što znači da se uskoro vraćamo na posao. Sada treba malo da se pokrenemo posle više dana odmaranja. Disciplina nam se uspavala i moramo da je probudimo. To možemo uraditi uz pomoć nekih sitnica, koje će nas vratiti u formu. Pročitajte naše predloge za produktivne aktivnosti.


Fizička aktivnost


Verovatno ste do sada videli bezbroj predloga za kućne treninge. Ako ste u izolaciji ipak odlučili da ne trenirate, već da odmarate, to je sasvim u redu. Sada, pred kraj izolacije, kućni trening vam može pomoći da se vratite u staru svakodnevnicu.

Trening uvek treba raditi u slično vreme u sličnom vremenskom trajanju. Dovoljno je da odradite trening od pola sata. To ne mora biti trening koji će vas potpuno preznojiti, već je potrebno samo razdrmati mišiće i što je važnije stvoriti osnovnu disciplinu.

Takođe, suplementi vam mogu pomoći pred sam trening, kako bi se podigao nivo energije i kako biste lakše odradili trening.


Razmestite nameštaj po kući


Unutrašnjost stana može brzo da dosadi i postane naporna kada smo po ceo dan u kući. S obzirom na to da moramo da pazimo na zdravlje i maksimalno vremena provodimo u kući, možete osvežiti stan tako što ćete pomeriti nameštaj i malo drugačije dekorisati. Ovo je super zabavna aktivnost ako imate decu i uključite ih u akciju spremanja doma.

Kupite sobne biljke. One će osvežiti prostor a vama će dati dodatnu zanimaciju u toku dana. Gajenje novih biljaka može pozitivno da utiče na psihu, a zelenilo će vas sigurno oraspoložiti.


Pokrenite kreativnost


Kreativnost zahteva disciplinu. Pogrešno je verovati da kreativnost traži samo slobodu. Ona joj je neophodna, ali disciplina će izvesti vašu zamisao do kraja. Kako biste pokrenuli disciplinu, zadajte sebi kreativan zadatak za svaki dan. To ne mora biti komplikovan zadatak, već nešto sitno što će probuti vašu maštu.

To mogu čak biti i ukrštene reči, ili crtanje, slikanje, kuvanje. Pišite, crtajte, slikajte, čitajte, gledajte kreativan sadržaj. Sve ovo će vas pokrenuti i motivisati da počnete svoje delo.


Pročitajte knjigu koju dugo odlažete


Svi imamo jednu knjigu koja nam se čita, ali nije lagano štivo i ne dozvoljava nam da je razvučemo, jer se onda izgubimo u čitanju. U redovnom stanju često nemamo vremena da natenane čitamo složenija dela. Sada je pravo vreme da tu knjigu pročitate do kraja.

 

Tako ćete pokrenuti disciplinu i produktivnost, a i završićete sa nečim što već dugo planirate. Ta knjiga će vam sigurno promeniti neke poglede na svet. Možda vam se čak neće ni dopasti, ali i to je dobar znak. Znači da niste isključili kritičko mišljenje i da se aktivirali analitičku stranu.

Strpite se još malo, polako se vraćamo normalnim aktivnostima. Budite oprezni, ne opuštajte se prebrzo i naglo. Nosite maske u zatvorenim prostorima i trudite se da ostanete van zatvorenih prostora u kojima ima puno ljudii.